spot_img
32.9 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăDezvaluiriPărintele Necula: "Suntem un neam boicotat"

Părintele Necula: „Suntem un neam boicotat”

-

Consilierul de imagine al Mitropoliei Ardealului, preotul Constantin Necula, crede că acest referendum nu înseamnă nici victoria, nici înfrângerea cuiva, ci faptul că „suntem un neam boicotat”, iar acum este un moment foarte bun pentru România să îşi redefinească viitorul, „chiar dacă acesta va fi dureros”.

- Reclama -

„Cred că a fost un exerciţiu de democraţie, de la care unii au renunţat şi au încercat să-şi lămurească propriile neputinţe, ceilalţi au încercat şi şi-au lămurit propria neputinţă. Suntem într-un nou punct de identificare a orizontului nostru uman şi cultural. Sper din toată inima să ne descurcăm cu urile născute între timp, să le atenuăm până într-atât încât să începem din nou să ne dăm mâna pe stradă. Vor fi ruperi care nu se vor mai vindeca în schimb niciodată, sunt conştient de asta. Şi cred că este un moment bun, foarte bun pentru România. Îşi poate redefini viitorul, chiar dacă acesta va fi dureros şi va trebui să învăţăm toţi să trăim după toate exigenţele pe care acest viitor ni le propune”, a declarat Constantin Necula, pentru AGERPRES.

Părintele Constantin Necula a precizat că atunci când vorbeşte despre faptul că „vor fi ruperi”, se referă la „oameni care au preferat să uite Crezul două zile şi au preferat să pună mai presus de orice fel de gândire legată de interesul moralei sociale, o socializare în numele eticii sociale.”

Întrebat dacă referendumul înseamnă victoria sau înfrângerea cuiva, Constantin Necula a răspuns: „Nu, nicidecum, nici nu se pune problema”.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...