spot_img
7.5 C
București
sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăhighlightParamedic acuzat că a violat două fetiţe într-o tabără şi abuzat alte...

Paramedic acuzat că a violat două fetiţe într-o tabără şi abuzat alte două, găsit nevinovat de judecători

-

Un paramedic acuzat că ar fi agresat sexual două fete în vârstă de 9 şi 14 ani, iar pe altele două le-ar fi violat, în timp ce acestea se aflau în tabără la Râşnov, în 2014, a fost gasit nevinovat de Judecatoria Zarnesti, transmite Romania TV.

- Reclama -

Paramedicului Vasile Grosoşiu, în vârstă de 56 de ani, din Bucureşti, a fost gasit nevinovat intr-un dosar in care este acuzat ca agresat sexual patru fete. Doua copile l-au acuzau de viol, doua de abuz. Instanta de la Judecatoria Zarnesti a respins luni, 3 august, acţiunile civile exercitate de persoanele vătămate, prin reprezentanti legali, ca nefondate.

CITITI SI: VIOLATOR DE MINORE, PUS IN LIBERTATE/ PROCESUL ESTE AMANAT DE UN AN DE ZILE

Decizia nu este definitiva si se poate ataca in Apel.

Va reamintim ca bărbatul este judecat sub control judiciar, după ce în 2014 ar fi agresat sexual două fetițe de 9 și 14 ani, iar pe altele două le-ar fi violat, în timp ce se aflau într-o tabără în Râșnov. Paramedicul a fost arestat preventiv în 5 septembrie 2014, de Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov, iar după trei luni, în 12 decembrie, a fost plasat în arest la domiciliu. Pe 6 aprilie 2015, Judecătoria Zărnești a una dintre repetatele cereri ale bărbatului de a fi plasat sub control judiciar, cu obligația ca pe durata măsurii să poarte permanent un sistem electronic de supraveghere, „în măsura în care un asemenea sistem este disponibil la nivelul organului de poliție desemnat cu supravegherea inculpatului”.

În 25 septembrie 2014, paramedicul a fost trimis în judecată de procurori, pentru agresiune sexuală (două infracțiuni) și viol (tot două infracțiuni).

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img