spot_img
16.8 C
București
joi, aprilie 25, 2024
AcasăDezvaluiri”Papagalul ăsta de Andrei Caramitru îl bagă pe taică-său într-un rahat cât...

”Papagalul ăsta de Andrei Caramitru îl bagă pe taică-său într-un rahat cât casa la bătrânețe!”

-

Papagalul ăsta de Andrei Caramitru îl bagă pe taică-său într-un rahat cât casa la bătrânețe! Cine știe despre ce vorbesc știe exact ce urmează să iasă la ivelală, a scris jurnalistul Mirel Curea pe facebook.

CE SUSȚINE MIREL CUREA:

- Advertisement -

Să vă țineți bine! Este cu părinți legionari, cu bunici legionari, cu părinți adoptivi legionari, cu o recrutare a Securității „sub steag străin” în numele MI6 și cu declanșarea focului de către Ion Caramitru, în seara zilei de 22 decembrie 1989, în Biblioteca Centrală Universitară, atunci când „îi ruga” pe securiștii lui Ceaușescu din BCU să nu mai tragă deși nimeni nu trăgea și să se predea, în condițiile în care în BCU nu era nimeni. Interesant, MI6, ca MI6, dar el tot pe Gorbaciov se baza:

Ion Caramitru, seara zilei de 22 dec. 1989, din balconul CC:

- Advertisement -

„Opriți focul! Oameni care sînteţi în Palat, nu mai trageţi, este inutil. Tot poporul român e cu ochii pe voi. Singura şansă este să vă predaţi. Liniştiţi-vă, n-aveţi nici o şansă. Piaţa e înconjurată de armată, de tancuri, de tunuri, de mitraliere, de oameni cu mîinile goale. Liniştiţi-vă! Adunaţi-vă, puneţi-vă în două rînduri, coborîţi, veţi fi preluaţi de armată care vă va garanta, vă va garanta integritatea corporală. Vă rog să se facă din partea armatei o delegaţie. Sînt 9 oameni fără uniformă, militari care să preia prizonierii. Liniştiţi-vă, n-avem nevoie de panică, revoluţia am cîştigat-o. E păcat, Dumnezeu e cu noi. S-au primit mesaje din străinătate. Gorbaciov transmite salutările lui şi simpatia pentru revoluţia română.”

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img