Premierul Viorica Dăncilă a povestit, într-un interviu televizat, că îl are model în politică pe Benjamin Netanyahu, în timp ce în vizita la Vatican a cunoscut un Papa Francisc glumeţ, care i-a dat geanta după ce i-a spus că nu o va mai găsi, transmite Mediafax.

“Au fost întâlniri la care m-am dus cu stres. Să te întâneşti cu Netanyahu, nu e un lucru uşor. Am rămas prieteni şi lucrurile nu numai ca mi-au întărit impresia, dar l-am luat ca model în politică (…)Regele Spaniei-am discutat despre fotbal. Discuţia trebuia să dureze 30 de minute şi am stat o oră şi 20 de minute”, a povestit Viorica Dăncilă, la Antena 3.

Cât priveşte vizita la Vatican, premierul spune că: “întâlnirea cu Papa, un om foarte calm, care m-a întrebat din prima clipă de ce am vrut întâlnirea, ce probleme personale am, dacă mă macină ceva din punct de vedere personal. I-am spus ca am venit să îl întâlnesc, să îl invit în România, pentru că eu cred că prezenţa dumnealui ar putea contribui la reducerea dezbinării. La sfârşit mi-a spus că mi-am lăsat geanta dar nu o să o mai găsesc. Am fost uimită şi am întrebat de ce. Şi a spus că la noi se ia. Şi a scos dînsul geanta şi mi-a dat-o când a văzut că mă uitam nedumerită. Pe lângă un om sufletist, am găsit un om dedicat oamenilor, un om care are şi spiritul glumei”.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?