spot_img
16.5 C
București
vineri, septembrie 30, 2022
AcasăAnalizePapa Francisc: Daria Dughina este o "victimă nevinovată"

Papa Francisc: Daria Dughina este o „victimă nevinovată”

-

Papa Francisc a transmis condoleanțe în legătură cu decesul Dariei Dugina. Potrivit acestuia, ea este o ”victimă nevinovată”. Suveranul Pontif a remarcat că gândurile sale sunt îndreptate ”spre sărmana fată care a fost aruncată în aer de o bombă plasată sub scaunul mașinii”, potrivit Agenției de presă ANSA. ”Cei nevinovați plătesc pentru război. Cei care fac bani din război și din comerțul cu arme sunt nişte criminali”, a mai spus Papa Francisc.
El și-a exprimat, de asemenea, convingerea că Rusia și Ucraina vor ajunge la pacea atât de necesară pentru absolut toată lumea. Casa Albă a caracterizat uciderea jurnalistului și politologului Daria Dugina drept o violență care nu ar trebui să existe împotriva nimănui. Amintim că Daria Dugina a murit pe 20 august, atunci când mașina sa a explodat pe o autostradă din regiunea Moscova. Centrul pentru Relații Publice al FSB a declarat că autorul crimei este un cetățean al Ucrainei Natalia Vovk. Kievul neagă implicarea sa în această crimă.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...