spot_img
31.1 C
București
marți, iulie 23, 2024
AcasăAnalizePanică la Casa Albă înainte de discursul lui Bibi in Congres

Panică la Casa Albă înainte de discursul lui Bibi in Congres

-

Îngrijorarea este din ce în ce mai mare la Casa Albă cu privire la viitorul discurs al premierului israelian Benjamin Netanyahu pe 24 iulie, pe fondul criticilor sale la adresa administrației președintelui american Joe Biden, au declarat surse pentru Politico.

- Reclama -

Potrivit unor înalți oficiali, declarațiile lui Netanyahu ar putea afecta negativ reputația lui Biden, care intenționează să candideze pentru un al doilea mandat prezidențial. Preocupările au crescut recent pe fondul mesajului video recent al lui Netanyahu, în care acesta a acuzat public autoritățile americane că rețin ajutorul Israelului.

- Advertisement -

Unul dintre interlocutorii publicației spune că premierul israelian „ar putea înrăutăți totul, vorbind în fața Congresului”.

Potrivit surselor Politico, Casa Albă nu i-a adresat încă o invitație lui Netanyahu pentru a se întâlni cu Biden în cadrul vizitei sale în Statele Unite. Oficialii americani cred că este probabil să se facă o invitație, menționând că, dacă o astfel de întâlnire nu are loc, ar fi o „pălmuire gravă” și Biden nu este înclinat să dea „acest tip de mustrare publică israelianului.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img