spot_img
19.5 C
București
luni, august 15, 2022
AcasăSocialPană de curent majoră în Capitală: S-a remediat într-o oră

Pană de curent majoră în Capitală: S-a remediat într-o oră

-

Mai multe cartiere din Bucuresti sunt afectate de o pana de curent, potrivit reporterilor HotNews.ro si marturiilor multor cititori. Pana afecteaza cartierele Tei, Colentina, Calea Mosilor, Andronache, centrul Capitalei, Băneasa, Pipera și Otopeni.

- Reclama -

UPDATE: Toți consumatorii afectați de avaria produsă în stația Transelectrica au fost realimentați până la ora 17:40, anunță Transelectrica.

Telespectatorii Digi24 din cartierele Iancului, Moșilor, Colentina, Bucur Obor, Dristor și Pantelimon scriu că nu mai au energie electrică. De asemenea, sunt afectet și zone din cartierele Bănseasa, Pipera și Aviației.

Inclusiv semafoarele din aceste zone sunt afectate de pana de curent din București.

Pana de curent a fost provocată de o avarie la o staţie a Transelectrica, au precizat reprezentanţii societăţii.

„Miercuri, 1 noiembrie, la ora 16.44, s-a înregistrat o avarie în reţeauaTranselectrica, fiind afectate mai multe cartiere din zona de est şi de nord a Capitalei. În acest moment, se lucrează pentru realimentarea cât mai rapidă a tuturor consumatorilor afectaţi”, anunţă pe pagina sa de Facebook Transelectrica.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...