spot_img
5.4 C
București
sâmbătă, noiembrie 26, 2022
AcasăExternePamela Anderson se luptă pentru azilul în Franța al fondatorului WikiLeaks

Pamela Anderson se luptă pentru azilul în Franța al fondatorului WikiLeaks

-

Actrița canadiană Pamela Anderson, care se zvonește că ar avea o relație cu australianul Julien Assange, a cerut autorităților franceze să-i acorde azil fondatorului WikiLeaks, refugiat din 2012 la Ambasada Ecuadorului din Londra, relatează EFE.

- Reclama -

„Julien a dezvăluit numele unor oameni foarte puternici care nu se vor opri de la nimic pentru a-l discredita. Are nevoie de protecție iar Franța ar fi cel mai potrivit loc. Și el este un refugiat”, a declarat Pamela Anderson într-un interviu acordat revistei ‘Le Journal du Dimanche’ (JDD).

Actrița și fost model Playboy în vârstă de 49 de ani nu a vrut să dea detalii privind tipul relației sale cu Assange, subliniind că este ‘extraordinară’, dar ‘prea complicată și personală pentru a putea fi explicată’. Pamela Anderson l-a cunoscut pe Assange când a vizitat Londra, printr-o prietenă comună creatoarea de modă Vivienne Westwood, iar de atunci l-a vizitat de mai multe ori la Ambasada ecuadoriană.

„Am înțeles că ‘relația’ noastră și curiozitatea ce o înconjoară ar putea aduce în atenție situația sa. Acest lucru este bun, dar aș prefera să nu intru în detalii private. Să spunem că toată lumea merită dragoste”, a precizat fosta vedetă din „Baywatch”. Actrița a descris relația sa cu Assange drept „provocatoare”, subliniind că se bucură de conversațiile profunde pe care le au împreună.

Assange, 45 de ani, s-a refugiat în legația diplomatică pentru a evita să fie extrădat în Suedia care cere predarea sa în baza unor acuzații privind presupuse delicte sexuale. „Termenul de viol este pură defăimare. Până nu se dovedește contrariul nu poate fi acuzat de nimic. Este o intrigă politică”, a spus Pamela Anderson care locuiește o mare parte a anului în Franța.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img