spot_img
-4.3 C
București
marți, ianuarie 25, 2022
AcasăDezvaluiriPalestina acuză România de ”încălcare flagrantă a drepturilor palestiniene, a dreptului internaţional...

Palestina acuză România de ”încălcare flagrantă a drepturilor palestiniene, a dreptului internaţional şi a rezoluţiilor ONU” și solicită intervenția UE

-

Negociatorul palestinian Saeb Erakat a comentat pe Twitter anunţul României privind mutarea ambasadei la Ierusalim, calificând-o drept o încălcare flagrantă a drepturilor palestiniene, a dreptului internaţional şi a rezoluţiilor ONU şi solicitând intervenţia Uniunii Europene, transmite News.ro.

„O încălcare flagrantă a drepturilor palestiniene, a dreptului internaţional şi a rezoluţiilor ONU. Contribuie doar la eliminarea soluţiei celor două state, singura modalitate de a instaura pacea şi stabilitatea în regiune”, afirmă Erakat într-o postare pe Facebook.

„Cerem UE să acţioneze în privinţa acestei decizii, care încalcă politici europene consacrate. Vom discuta acest subiect în cadrul Ligii Arabe şi aal Organizaţiei de Cooperare Islamice”, adaugă el.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat dumincă, la Conferinţa Comitetului Americano-Israelian pentru Politici Publice mutarea ambasadei României în Israel la Ierusalim. 

- Advertisment -

Must Read

Turcii vor să scoată bani din Dracula

0
Primarul localității Tokat din Turcia, Eyüp Eroğlu, a spus că în cadrul lucrărilor de restaurare a castelului Tokat, temnițele în care a fost ținut...

China face o Lună artificială