spot_img
33.2 C
București
duminică, august 7, 2022
AcasăAnalizePaleologu nu vrea intrarea PMP la guvernare

Paleologu nu vrea intrarea PMP la guvernare

-

Candidatul PMP la alegerile prezidenţiale, Theodor Paleologu, a precizat, referindu-se la posibila intrare a PMP în viitorul cabinet, că „participarea la guvernarea este ispititoare, însă un om înţelept rezistă ispitelor”, transmite News.ro.

- Reclama -

Theodor Paleologu a fost prezent, luni, la Iaşi, pentru a participa la unele manifestări din cadrul zilelor oraşului, el declarând, pentru News.ro, că nu ştie dacă ar fi „înţelept” ca PMP să intre la guvernare.

„Sigur că atunci când se produce o schimbare de guvern, oamenii îşi pun întrebări, încep să se vadă în diferite poziţii ministeriale. Dar nu ştiu dacă e înţelept acest lucru şi oricum nu mă priveşte. Eu sunt susţinut de PMP, dar nu sunt membru PMP. Oricum candidatura mea depăşeşte cadrul unui partid”, a spus Theodor Paleologu.

Întrebat ce sfat ar da conducerii PMP privind intrarea alături de PNL în viitorul cabinet, Paleologu a răspuns: „Participarea la guvernare este ispititoare, numai că un om înţelept rezistă ispitelor şi vede ceva mai departe de ziua de mâine. Nu dau sfaturi unui partid din care oricum nu fac parte”.

Candidatul PMP a precizat că, „de regulă, nu e bine să fii grăbit, e bine să ai răbdare şi să gândeşti pe termen lung”.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...