„Păi nu îi este rușine ministrului Popescu, după un an de zile de guvernare să iasă să spună că jumătate din măștile de protecție sunt neconforme? Dar ANPC în subordinea cui este?”

0
91

Ștefan Radu Oprea – fost ministru al Mediului de Afaceri în Guvernul Dăncilă și candidat din partea PSD pentru un nou mandat de senator la alegerile parlamentare din 6 decembrie a criticat, în emisiune la Realitatea PLUS, declarațiile actualului ministru al Economiei, Virgil Popescu, privind descoperirea măștilor de protecție neconforme. De asemenea, Radu Oprea a subliniat că parlamentarii USR, PNL și PMP țin blocată activitatea Parlamentului, prin neprezentarea lor la ședințele de lucru, transmite G4 Media.

„Păi nu îi este rușine ministrului Popescu, după un an de zile de guvernare să iasă să spună că jumătate din măștile de protecție sunt neconforme? Dar ANPC (Autoritatea Nationala pentru Protecția Consumatorilor), în subordinea cui este? După ce am avut un imens scandal la Unifarm, nu trebuie să meargă să verifice? Toată lumea a aflat de scandalul Unifarm, cu toate acele firme obscure (…) de ce n-a verificat domnul Popescu? Firmele acelea au câștigat licitații cu statul român, de ce nu s-a verificat marfa când a intrat în România, nu trebuia protejată populația?”, a comentat Radu Oprea.