spot_img
32.1 C
București
marți, august 9, 2022
AcasăFapt DiversOvidiu Anton va reprezenta România la Eurovision: Mesaj "celor care au pus...

Ovidiu Anton va reprezenta România la Eurovision: Mesaj „celor care au pus lațul pe cultură”

-

Ovidiu Anton va reprezenta România la Eurovision cu piesa „Moment of Silence”, după ce a câștigat Selecția Națională a a competiției, duminică, la Baia Mare.

- Reclama -

În finala Eurovision România, publicul a fost singurul care a ales reprezentantul pentru scena de la Stockholm, prin televot.

Ovidiu Anton, care va reprezenta România la Eurovision, cu piesa „Moment of Silence”, după ce a câștigat Selecția Națională, duminică, la Baia Mare, a avut, pe scenă, un mesaj pentru cei „care au pus lațul pe cultură în România”: „Noi nu suntem turmă, noi suntem lupi”.

El a mulțumit celor care l-au susținut, soției și familiei sale. De asemenea, el a vrut să transmită un mesaj „celor care au pus lațul pe cultură”.

În finala Eurovision România, publicul a fost singurul care a ales reprezentantul pentru scena de la Stockholm, prin televot.

„Noi nu suntem turmă, noi suntem lupi (…) suntem aici, suntem puternici”, a spus Ovidiu Anton, pe scena de la Baia Mare.

Acesta a primit, în timpul concursului, 6.585 de voturi.

Votul a putut fi exprimat trimițând numărul de intrare în concurs al favoritului (01, 02, 03,…06), prin SMS, timp de o oră.

Ordinea de intrare în concurs a fost: 1. Florena — „Behind the Shadows”, 2. Doru Todoruț feat. Irina Baianț — „The Voice”, 3. Dream Walkers — „Let It Shine”, 4. Vanotek feat. The Code & Georgian — „I’m Coming Home”, 5. Ovidiu Anton — „Moment of Silence” și 6. M I H A I — „Paradisio”.

Concursul cântecului european se va desfășura, în 2016, la Stockholm, Suedia, în 10, 12 și 14 mai.

În competiție s-au înscris 43 de țări, cu trei mai multe decât la ediția precedentă.

România va participa în a doua semifinală a concursului, cea din 12 mai, alături de Albania, Bulgaria, Danemarca, Georgia, Slovenia, Norvegia, Ucraina, Belgia, Letonia, Belarus, Irlanda, Elveția, Macedonia, Australia, Lituania, Polonia, Israel și Serbia.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...