spot_img
24.6 C
București
joi, iulie 7, 2022
AcasăUncategorizedOrganizatorii Eurovision au furat voturile din România și Moldova pentru Ucraina

Organizatorii Eurovision au furat voturile din România și Moldova pentru Ucraina

-

Situaţie fără precedent la Eurovision! De ce a apărut la final că România a dat zero puncte Moldovei şi invers? Votul juriului din România a fost anulat în ultimul moment. România nu a mai intrat în direct să anunţe rezultatul, iar punctajul maxim s-a dus către Ucraina. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Televiziunea Română a fost anunţată în miez de noapte, la ora 1.10, că votul juriului din România a fost anulat. Alte şase ţări erau în aceeaşi situaţie. Eurovision menţiona în mesaj, fără detalii, că „au fost identificate anumite neregularităţi în procesul de vot” şi vorbea despre „manipularea procesului de vot”.

- Reclama -

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro din interiorul TVR, juriul din România acordase cele mai multe puncte – 12 adică, piesei Zdob şi Zdub, care a reprezentat Moldova. Conform aceloraşi surse, şi Moldova acordase tot 12 puncte piesei din România.

Alexandra Ungureanu, Ozana Barabancea, Randi, Cristian Faur (compoziţie muzicală şi sound-design) şi Adrian Romcescu (compozitor) au fost membrii juriului Eurovision din România.

Surse din TVR au precizat că, aseară „au existat presiuni pentru ca România să îşi schimbe votul şi să dea 12 puncte Ucrainei şi 0 puncte Moldovei”.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...