spot_img
27.3 C
București
luni, august 8, 2022
AcasăALEGERI 2020Orban recunoaște: cine guvernează controlează rezultatul alegerilor

Orban recunoaște: cine guvernează controlează rezultatul alegerilor

-

Preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat, luni, că PSD a depus moţiunea de cenzură doar pentru a „pune mâna pe putere” ca să controleze procesul electoral, iar a lăsa ţara fără guvern în momentul de faţă este un act de iresponsabilitate politică.

- Reclama -

Prin această moţiune de cenzură este clar că PSD nu vrea altceva decât să pună mâna pe putere ca să controleze procesul electoral. Nu-i interesează vreun plan de guvernare. Dacă au ceva spus, să se prezinte în alegeri, să-şi prezinte un program de guvernare, să câştige încrederea românilor, dacă sunt în stare. Depunând moţiunea asta de cenzură, arată foarte clar că pe ei nu-i interesează ca România să revină economic, nu-i interesează să existe un guvern care să pregătească absorbţia fondurilor europene, care să finalizeze absorbţia fondurilor europene pe exerciţiul actual, să adopte Planul de Rezilienţă şi Recuperare ca să putem accesa fondurile din facilitatea de Rezilienţă şi Recuperare, să pregătim acordul de parteneriat cu Comisia Europeană pentru bugetul 2021-2027 şi aşa mai departe”, a afirmat Ludovic Orban, luni, într-o emisiune la Digi 24.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...