Orban pune Securitatea de pază la Finanțe

0
364

Sunt onorat și recunoscător să accept astăzi, cu responsabilitate și cumpătare, provocarea lansată de Prim-Ministrul României, Ludovic Orban, și de Ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu, de a mă alătura echipei MFP ca secretar de stat. Le mulțumesc pentru încrederea acordată și pentru întreg sprijinul, a anunțat marți seară pe facebook Sebastian Burduja, membru PNL, implicat în mai multe scandaluri,

Înainte de numirea ca secretar de stat. Burduja fusese numit membui în Consiliul de Supraveghere al companiei cu capital de stat Transelectrica.

Sebastian Burduja zic Tianu a apărut în mai multe scandaluri de presă.

Tianu Burduja si fundatia sa Caesar, virful de lance al serviciilor vechi si noi, scria brokerul fugar Cristian Sima.

Daca va intrebati cine ii finanteaza va spun eu: Marinel Burduja, fost securist, bancher si spagar sef in toate afacerile IT dubioase din ultimii 20 de ani. Daca vreti sa aflati ce ne asteapta, ascultati acest video. E plictisitor, la fel de gri ca si viitorul tinerilor din Romania. Sunt multi tineri extrem de valorosi in diaspora dar niciunul nu se asociaza cu Tianu Burduja si securistii lui.Ghinionul lui Tianu este ca la Stanford am un coleg de facultate si voi putea sa va dau multe detalii despre parcursul lui californiana scris  mai demult Cristian Sima pe pagina sa Facebook.

”Fundația CAESAR- nr- condusă de Sebastian Burduja este, la fel ca LSRS, un produs de laborator lansat de tovarăși de la București care nu vor să se amestece cu gloata. Discută cu diaspora lor. SMART Diaspora. Nu cu STUPID Diaspora. Uitându-ne pe site-urile LSRS și CAESAR, vedem că băieții sunt pe cai mari. Mulții fii de bancheri sau de oameni din înalta societate românească. În Advisory Board al Fundației Caesar, nume importante: secretarul de stat Raed Arafat, Ambasadorul Israelului în România, Dan Ben Eliezer, șeful Google România, Dan Bulucea, fostul ambasador SUA în România, Mark Gitenstein, fostul ambasador român în SUA, Adrian-Cosmin Vieriță, etc. Și ce sponsori… Numai lume bună.” scria Sorin Cehan, directorul Gazetei Românești din Italia.

Fostul președinte Traian Băsescu i-a avertizat pe liberali în 2018 să aibă grijă ce şi-au băgat în partid, referindu-se la fuziunea PNL cu PACT, formaţiunea condusă de Sebastian Burduja. Fostul preşedinte a precizat că Burduja este la fel ca Siegfried Mureşan, un om care „se caţără pe funcţii”.

„Să îi dorim succes. Eu am fost odată la această organizaţie a lui Burduja, când eram preşedinte. Cred că el era încă student şi făcuse organizaţia studenţilor care vin să salveze România. Pe urmă nu am mai călcat pe acolo. Nu mi-a plăcut atmosfera de acolo. Burduja s-a folosit de organizaţie ca să se caţere în funcţie. E tot un Siegfried Mureşan. Liberalii să aibă grijă ce şi-au băgat în partid. Nu mi-a plăcut ce construia el. De fapt el a fost interfaţa cu organizaţia”, a afirmat Traian Băsescu acum peste un an la TVR 1.