spot_img
25.9 C
București
duminică, iulie 14, 2024
AcasăAnalizeOrban: Nu-mi faceţi un rău dacă nu mă alegeți președinte

Orban: Nu-mi faceţi un rău dacă nu mă alegeți președinte

-

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat luni seara, la Slatina, unde şi-a prezentat moţiunea „PNL – Forţa Dreptei”, că l-a „durut” faptul că filiala judeţeană Olt a decis susţinerea moţiunii lui Florin Cîţu, menţionând că a participat la zeci de campanii pentru zeci de candidaţi din acest judeţ.

- Reclama -

„Dacă voi nu mă vreţi, eu vă vreau. Şi de candidat la congres voi candida chiar dacă filiala Olt nu se adaugă între cele 10 filiale. Vom avea suficiente filiale ca să mă vedeţi în postura de candidat. Şi dacă tot nu mi-aţi dat votul pe moţiune aştept să mă votaţi la congres, că aia contează, să votaţi la congres. Voturile pe moţiune sunt aşa cum sunt. Sigur că m-a durut, fraţilor. Să fim cinstiţi. Eu vin în judeţul Olt, am sute de kilometri nu cu maşina, pe jos. Eu ştiu unde e Osica, Cungrea, Studina şi aşa mai departe şi am participat în zeci de campanii, cu zeci de candidaţi, umăr la umăr, în prima linie, la 40 de grade temperatură sau când era frig, pe orice fel de vreme şi cu orice fel de candidat din partea PNL. Într-o vreme în care unii veneau cel mult la balul organizat la finalul anului, în nici un caz nu veneau în colbul uliţelor comunelor din Olt”, a spus Ludovic Orban.

- Advertisement -

„Şi dacă nu mă alegeţi preşedinte să ştiţi că mie personal nu-mi faceţi un rău. În cei patru ani în care am fost preşedinte al PNL, în primul an – în concediu o zi jumătate, în al doilea an am fost în concediu trei zile, în al treilea an am fost două zile jumătate şi în ultimul an nu am nicio zi de concediu. Dacă mă suna cineva sâmbătă că avem un eveniment nu ştiu pe unde, nu conta că aveam programată o masă în familie sau că trebuia să mă duc la cine ştie ce activitate care să-mi facă mie plăcere. Eu mă suiam în maşină şi veneam pentru că aşa era nevoie pentru colegii mei din PNL. Deci, slavă Domnului, am la restanţe, n-am mai jucat un fotbal de nu ştiu când, deşi sunt jucător de fotbal, n-am mai jucat un bridge de nu ştiu când, n-am mai citit aşa o carte, s-o citesc adânc, citesc 4 – 5 pagini până îmi pică ochii în nas de somn şi de oboseală. Am multe lucruri plăcute pe care pot să le fac în viaţa asta”, a adăugat Orban.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img