spot_img
28.7 C
București
sâmbătă, octombrie 1, 2022
AcasăActualitateOrban, lăsat singur pe rând la PNL Cluj/Cîțu și-a proclamat victoria, Orban:...

Orban, lăsat singur pe rând la PNL Cluj/Cîțu și-a proclamat victoria, Orban: Îi spun și lui Cîțu și echipei sale că PNL este mult, mult, mult mai mare decât cei pe care i-a adus pe scenă. ȘEFUL CJ CLUJ A EVITAT SĂ SE AFIȘEZE CU TABĂRA CÎȚU

-

O imagine face cat 1000 de cuvinte : Ludovic Orban, singur pe rand. La alegerile din organizatia PNL Cluj, care il sprijina pe Florin Cîţu la sefia #PNL, a scris pe Facebook jurnalistul Radu Tudor.

- Reclama -

Exercițiu de forță din partea premierului Florin Cîțu care a venit la Cluj Napoca însoțit de majoritatea susținătorilor săi, pentru a participa la Conferința Comitetului de Coordonare Judeţean al PNL Cluj – în cadrul căruia s-a ales noul Birou Politic Judeţean. Cîțu a urcat pe scenă la Cluj amintind performanțele liderilor liberali din Ardeal și menționând că-și dorește pentru România calea urmată de Emil Boc, adică „the PNL way”, transmite G4 Media.

„Ideea mea de a fi candidat, de a intra în această cursă pentru șefia PNL este după modelul urmat la Cluj de Emil Boc, vreau pentru România: „the PNL way”, vreau ca PNL să urmeze calea Clujului, ceea ce înseamnă să lucrăm împreună să dezvoltăm România”, a comentat Florin Cîțu. El a adăugat că inițial a avut lângă el doar vreo doi, trei susținători pentru ca mai apoi echipa sa să crească. Cîțu i-a invitat pe scenă pe majoritatea susținătorilor săi, proclamându-se învingător în cursa pentru președinția PNL: „Aceasta este echipa câștigătoare” , le-a transmis Cîțu liberalilor prezenți la conferință, nominalizându-i pe cei din echipa sa și invitându-i pe scenă.

„Salut evenimentul de prezentare a echipei candidatului Florin Cîțu, eveniment care se petrece aproape la jumătatea conferințelor județene… Sigur, toți cei prezentați sunt colegii mei, îi apreciez, am colaborat bine cu ei, dar îi spun și lui Cîțu și echipei sale că PNL este mult, mult, mult mai mare decât cei pe care i-a adus pe scenă, și mai spun că PNL are capacitatea de a lua decizii pentru că la baza PNL au stat membri cu coloană vertebrală, membri cu caracter care au dus toate bătăliile importante, care au participat la toate batăliile partidului și care până la urma ei sunt cei care vor decide victoriile PNL. Eu am încredere în membrii PNL și întotdeauna adevărata mea echipă și familie au fost membrii PNL”, a spus Ludovic Orban.

Deși a fost pomenit în repetate rânduri, președintele Consiliului Județean Cluj, liberalul Alin Tișe, a lipsit complet de la eveniment și nu este pentru prima oară când acesta evită să se altăture lui Boc și lui Buda, în campania de susținere a premierului Florin Cîțu.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...