spot_img
23.3 C
București
miercuri, august 10, 2022
AcasăAnalizeOrban a dat HG cu dedicație pentru fratele nașei de cununie a...

Orban a dat HG cu dedicație pentru fratele nașei de cununie a lui Costel Alexe, ministrul Mediului

-

Premierul Ludovic Orban a dat HG-ul cu dedicație pentru fratele nașei de cununie a lui Costel Alexe. Nașul e Adrian Căliman, vechi tovarăș al Grupării Alexe în PNL Iași, dezvăluie Reporter Iași.

- Reclama -

DEZVĂLUIRILE DIN REPORTER IS:

Numire absolut scandaloasă. Ionuț Grădinaru, noul șef al Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Iași, este legat ca marca de scrisoare de ministrul Costel Alexe, președintele PNL Iași.

1) Grădinaru este fratele Alinei Căliman, nașa de cununie a lui Alexe
2) Grădinaru a luat bani, ca expert comunicare, de la o asociație a familiei Alexe

Însă cel mai revoltător: regulamentul de organizare şi funcţionare a Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (ANCPI) a fost modificat, acum câteva zile, printr-o hotărâre de Guvern. Schimbarea regulamentului a permis ca Ionuț Grădinaru să fie numit director la Iași, altfel acesta n-ar fi îndeplinit condițiile de studii.

Regulamentul modificat prin Hotărâre de Guvern pentru un singur om din România: pila lui Alexe de la Iași

O codiță în lege dată cu dedicație

Modificarea regulamentului de la Cadastru a fost pusă în dezbatere publică pe 30 iunie 2020 pe site-ul Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației. Pe 31 iulie, deci după o lună, regulamentul a fost aprobat printr-o hotărâre de Guvern publicată în Monitorul Oficial pe 12 august.

Articolul 18, alineatul 3, a fost schimbat și acum are următorul conținut: „Funcţia de director al instituţiilor subordonate poate fi ocupată de persoane care îndeplinesc condiţiile prevăzute de lege pentru ocuparea funcţiei de registrator de carte funciară, specialist GIS/IT, consilier cadastru, economist, consilier juridic sau de persoane cu studii superioare de lungă durată în domeniul științelor administrative”.

INTEGRAL ÎN REPORTER IS

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...