spot_img
24.6 C
București
sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăControversa Zilei de Andrei BădinOperațiunea Minorii și revolta agenților Statului Paralel împotriva Securității CONTROVERSA ZILEI DE...

Operațiunea Minorii și revolta agenților Statului Paralel împotriva Securității CONTROVERSA ZILEI DE ANDREI BĂDIN

-

de Andrei Bădin

- Reclama -

Asistăm la o chestiune foarte interesantă în spațiul public. Oameni care până mai ieri, mai precis în epoca Coldea-Maior-Dumbravă-Kovesi, erau trup și suflet pentru Statul Militarizat, azi se revoltă, urlă, „luptă” cu Securitatea mai contondent decât țărăniștii și liberalii în 1990 care suferiseră prin pușcăriile comuniste.

- Advertisement -

Au stat pe „canapeaua” lui Coldea, cei din presă primeau dosare pe mail de la Prea Curata, oengiștii inundau bulevardele, în timp ce cardurile duduiau, săreau ca dobermanii la ordin și mușcau tot. Acum au „descoperit” sinistra Securitate.

Ce s-o fi întâmplat în Culisele Statului Paralel? Toți parcă au sărit la un semn nevăzut. Ce oare i-o fi lovit atât de tare? Conștiința greu de crezut, dacă o aveau nu stăteau în genunchi lângă canapeaua lui Coldea.

- Advertisement -

Înaintez o ipoteză: „Operațiunea Minorii”, care pe surse am aflat că a devenit de „interes” pentru CNSAS, dar deocamdată e ținută la sertar.

Înainte de 1989, Securitatea demarase operațiunea de racolare a elevilor bine situați intelectual. Pe unii i-au susținut, pe alții i-au racolat, și mult timp mai apoi au stat în „adormire” , dar susținuți discret în cariere, nu putini plimbați în Vest pe filiera Soros, alții plantați prin presa occidentală, inclusiv prin posturile străine care emit în limba română.

La un moment dat, la „maturitate” au fost „reactivați”, undeva la momentul creării unui partid. Au fost folosiți un timp de Statul de Drept, iar mai apoi au cam ieșit în decor o dată cu trecerea în rezervă a unora.

Acum pe surse s-a vorbit că Operațiunea Minorii ar putea fi, în sfârșit, deconspirată. Și dă-i și luptă!

Ochii pe Anaconda și Florică dacă vreți să aflați mai multe! În războiul Succesiunii la Putere pentru 2024 se vor folosi toate metodele. De la cătușe la dosare…

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img