spot_img
31.9 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasăcoronavirusOPERAȚIUNEA FRICĂ: Jurnalist Deutsche Welle despre cifrele COVID

OPERAȚIUNEA FRICĂ: Jurnalist Deutsche Welle despre cifrele COVID

-

(…) Conservatorii britanici în frunte cu Iain Duncan Smith îl condamnă sever pe șeful guvernului pentru ceea ce au impresia a fi perpetuarea sine die a ”proiectului frică”. Potrivit lui, s-a afirmat că vaccinările vor rezolva necondiționat problema și ”se vede că vaccinările funcționează mai bine decât s-a sperat, dar, acum, oamenii de știință declară că adevărata problemă sunt variantele (virusului) precum și al treilea val…Vor să perpetueze Proiectul Frică pentru că savurează controlul pe care-l dețin iar guvernul le-a cedat”, a declarat Smith cotidianului londonez Daily Mail, scrie Petre Iancu într-un comentariu Deutsche Welle.

- Reclama -

Reiese că avertismentele în legătură cu utilizarea acestui vaccin și cu cheagurile de sânge în venele cerebrale apărute după vaccinări se bazează pe un temei tot mai solid și convingător, alcătuit dintr-un număr crescând de cazuri suspecte, chiar dacă probele definitive încă lipsesc. Mai reiese, că aceste avertismente lansate pe continent n-au fost generate de animozități politice, de felul iritărilor de anvergură iscate de Brexit și de rivalitatea continentalilor față de Regatul Unit. Fapt e că riscul tinerilor de până la 25 de ani de a muri de Covid e infim, cifrându-se undeva la 0,01, spre a crește vag la 0,04 pentru cei de până la 44 de ani. La vârstnici, riscul ar fi, potrivit unor estimări, de până la 6%, astfel încât raportul dintre beneficiul și paguba vaccinărilor se modifică sensibil. Am avertizat de la 19 martie în privința imunizărilor cu produsul britanico-suedez. Am sugerat atunci că ar fi bine să recurgă la acest vaccin doar persoanele potrivite, pe bază de sfat al medicului. Pare că tinerele femei se confruntă cu un risc sporit.Între timp, după varii pertractări și răzgândeli Germania a oprit, într-un târziu, vaccinările cu AstraZeneca la persoane de sub 60 de ani. Și alte state europene, între care Spania și Norvegia, au procedat la suspendări ale inoculărilor cu AstraZeneca, mai afirmă Iancu.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...