Omul primarului Timișoarei a reușit într-un an să-și achite imensele datorii și să își cumpere un apartament în Florida

0
60

Performanţă remarcabilă a lui Ionuţ Nasleu, protejatul „ultracinstitului” primar Nicolae Robu. Acesta a reuşit ca, într-un an de zile, nu doar să-şi stingă imensele datorii pe care le avea, dar chiar să îşi achiziţioneze un apartament taman în Florida. Adică exact unde a fost într-un concediu, alături de primarul Nicolae Robu, scrie De Banat.

CE SUSȚINE DE BANAT:

Ce bine e să lucrezi doar la stat, dar mai ales să ai şi un binefăcător, precum „megaultracinstitul” primar Nicolae Robu. Este cazul şefului Pieţe SA, Ionuţ Nasleu, prietenul primarului Timişoarei şi al interlopilor din oraş. Dacă în urmă cu doi ani, el avea o datorie de peste 62.000 de euro, în acest moment, nu doar că şi-a stins datoria, dar a reuşit să-şi achiziţioneze un apartament. Mai exact o jumătate de apartament, însă acesta e situat în Florida. Coincidenţă, tot în Florida, în concediu, au fost Nasleu cu Robu, în ianuarie anul trecut. În declaraţia sa de avere, Nasleu nu scrie însă, aşa cum ar fi obligat, suma cu care a cumpărat acet apartament.

Potrivit aceleiaşi declaraţii de avere, Nasleu nu are alte proprietăţi, nici terenuri, nici clădiri. Are în schimb trei autovehicule: un autoturism Opel, o motocicletă Yamaha şi o autoutilitară. Anul trecut a vândut un autoturism Land Rover cu 6.700 de euro. El nu are datorii, dar nici plasamente bancare.

În privinţa câştigurilor, toate obţinute cu ajutorul lui Nicolae Robu, Nasleu stă foarte bine:

Consilier personal al primarului – 13.777 lei;

Membru CA Retim – 42,000 de lei:

Preşedinte CA Pieţe SA – 5.019 lei;

Director general Pieţe SA – 91.060 lei.

De menţionat că, dintre oamenii primarului Robu, Nasleu este al doilea care reuşeşte să-şi achiziţioneze un apartament în destinaţii exotice. Înaintea lui, şefa de la Resurse Umane, Rodica Aurelian, a reuşit să-şi cumpere un apartament în Tenerife.