8 C
București
luni, noiembrie 29, 2021
AcasăDezvaluiriOmul olandezilor de la Damen unde roiesc Coldea și alți foști spioni...

Omul olandezilor de la Damen unde roiesc Coldea și alți foști spioni propus de PSD la Economie

-

CPN al PSD a decis să îl propună pentru portofoliul de la Ministerul Economiei pe Florin Spătaru, după ce Marius Humelnicu a anunţat că se retrage din această poziţie din motive persona.

Acesta este Director HR (resurse umane) & Corporate Affairs la Șantierele Navale Damen. Compania olandeză a dorit să obțină contractul corvetelor câștigat de francezii de la Naval care însă nu a devenit operațional.

Din anturajul Damen face parte generalul SIE în rezervă Dan Dumitru. Dorin Grosu, un fost şef al Doi şi-un Sfert şi ofiţer de informaţii al Armatei, este de asemenea la Damen. Gheorghe Mușat avocatul președintelui Klaus Iohannis este și el consultant Damen.

Generalul-locotenent (r) Florian Coldea, fost prim-adjunct la directorului Serviciului Român de Informații a fost o apariție inedită în februarie 2020 la ceremonia de recepție a navei PNS Yarmook (F-271), construită la Damen Galați pentru Forțele Navale ale Pakistanului.

Coldea era îmbrăcat în uniforma de general SRI, care conform uzanțelor se folosește la Ziua Națională și la alte 2-3 ocazii speciale. 

Fostul șef al operațiunilor SRI, îmbrăcat în uniformă, a fost prezent la momentul discursurilor și a participat la turul oficial al navei, împreună cu oficiali ai Forțelor Navale Române, Forțelor Navale pakistaneze și ai constructorului, mai scrie sursa citată. 

Generalul-locotenent (r) Florian Coldea, fost prim-adjunct la directorului Serviciului Român de Informații a fost trecut în rezervă în ianuarie 2017.

- Advertisment -
[td_block_1 custom_title="Must Read" limit="4" f_header_font_transform="uppercase" ajax_pagination="next_prev" category_id="" sort="" category_ids="10,9" offset="2"]