spot_img
24.6 C
București
luni, iulie 4, 2022
AcasăAnalizeOmul Ministrului Dandana/Secretar de stat din Ministerul Energiei: Cel mai ieftin megawatt...

Omul Ministrului Dandana/Secretar de stat din Ministerul Energiei: Cel mai ieftin megawatt de energie este cel pe care nu-l consumăm

-

Mai mulți români s-au plâns, după liberalizarea pieței energiei, că au primit facturi uriașe la electricitate. Secretarul de stat din Ministerul Energiei, George Niculescu, a declarat la Digi 24 că în cazul unor diferențe foarte mari e posibil să fie erori, dar a recomandat ca oamenii să fie mai ponderați cu consumul. „Cel mai ieftin megawatt de energie este cel pe care nu-l consumăm”, a declarat Niculescu.

Digi 24 a prezentat cazul unor români care au primit facturi uriașe după liberalizarea pieței energiei. Spre exemplu, un telespectator al televiziunii de știri a povestit că s-a întors din vacanță și a găsit o factură de 3.300 de lei pentru un consum de 4.466 de kWh pentru o lună de zile, în condițiile în care anterior plătea 70-80 de lei pentru 130-140 de kWh.

- Reclama -

Niculescu este din Constanța, cartierul general al lui Gabriel Comănescu, patronul GSP, compania susținută de ministrul mehedințean al Energiei, Virgil Popescu.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...