spot_img
12 C
București
vineri, octombrie 7, 2022
AcasăAnalizeOmul milionarului Gabriel Comănescu, șef la Şantierul Naval Mangalia

Omul milionarului Gabriel Comănescu, șef la Şantierul Naval Mangalia

-

Şantierul Naval 2 Mai SA Mangalia are un nou Consiliu de Administraţie (CA), numit provizoriu pentru o perioadă de patru luni. Cea mai interesantă figură este cea a lui Victor Vlad Cazana, preşedinte al Departamentului pentru Privatizare şi Administrarea Participaţiilor Statului din Ministerul Economiei, dar şi consilier al unui secretar de stat. Cazana a mai lucrat la Şantierul Naval 2 Mai SA în perioada 2016- 2017 ca programator- lansator fabricaţie, dar şi la Avioane Craiova SA, Romaero SA, AVAS, FPS, conducând la un moment dat şi Oficiul Participaţiilor Statului şi Privatizări în Industrii.În 2013, actualul administrator al Şantierului Naval 2 Mai SA a fost director în cadrul Upetrom Group Management, iar în perioada 2013- 2016 a fost director general executiv al Upetrom Trading & Engineering Ploieşti. Ambele firme fac parte din Upetrom 1 Mai, controlată de milionarul constănţean Gabriel Comănescu, cel care deţine şi Grup Servicii Petroliere, scrie Replica de Constanța.

Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) de la Şantierul Naval 2 Mai SA a decis înlocuirea CA-ului de la compania de stat din Mangalia alcătuit până acum din Raluca Ionela Ariton, Simona Decu Jepu şi Anca Ruxandra Neacşu. În noul CA se află, începând de azi, Victor Vald Cazana, Claudia Maria Baicu şi Anca Ruxandra Neacşu, prezentă şi în fosta structură de conducere. Claudia Maria Baicu a mai ocupat posturi în CA-uri din subordinea Ministerului Economiei precum IAR SA, Smart SA sau Moldovin SA, dar şi la Minvest Roşia Montană SA.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Scandalul banderolelor LGBTQ la Mondialul din Qatar: Serbia, Croația, Portugalia și...

0
Căpitanul selecționatei de fotbal a Serbiei, Dušan Tadić nu va purta banderola de căpitan în culorile curcubeului la proximul Campionat Mondial din Qatar, a...