spot_img
20.1 C
București
vineri, mai 27, 2022
AcasăAnalizeOmul lui Trump care a organizat întâlnirea cu Kim Jong Un a...

Omul lui Trump care a organizat întâlnirea cu Kim Jong Un a demisionat

-

Nouă plecare din echipa lui Donald Trump: secretarul general adjunct al Casei Albe, care a jucat un rol central în organizarea întâlnirii din Singapore între preşedintele american şi liderul nord-coreean Kim Jong Un, va părăsi Casa Albă, informează AFP şi Reuters conform Agerpres.

Joe Hagin, 62 de ani, care a lucrat sub patru preşedinţi republicani – Ronald Reagan, George H.W.Bush, George W. Bush şi Donald Trump – se va alătura sectorului privat.

„Joe Hagin a fost un atu cu greutate al administraţiei mele”, a spus Trump, subliniind că acesta planificase „una din deplasările în străinătate cele mai istorice realizate vreodată de un preşedinte” american.

Această plecare se adaugă unei liste deja foarte lungi de consilieri ai lui Donald Trump care şi-au părăsit funcţiile – din proprie iniţiativă sau după ce li s-a impus să demisioneze – în cursul ultimelor luni.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...