spot_img
0.9 C
București
vineri, decembrie 2, 2022
AcasăDezvaluiriOmul lui Firea anunță dezvăluiri care vor ”zgudui din temelii PSD”

Omul lui Firea anunță dezvăluiri care vor ”zgudui din temelii PSD”

-

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, pentru care organizația municipală București a PSD cere retragerea sprijinului politic, a declarat, pentru EVZ, că nu se teme de nimic, dar că după Comitetul Executiv de joi va aduce în spațiul public amănunte care vor zgudui din temelii partidul, la cel mai înalt nivel.

- Reclama -

„Dovezile pe care le aduc vor zgudui multă lume. Este vorba despre amănunte de la mitingul din 10 august. Sunt chestiuni care vor zgudui PSD la cel mai înalt nivel”, a afirmat Bădulescu.

Viceprimarul este nemulțumit de propunerea făcută, de retragere a sprijinului politic, și spune că colegii lui vor vota de frică. „Da, am discutat cu colegii mei și mi-au spus că desi nu vor, votează pentru a mi se ridica sprijinul politic. Într-adevăr, în PSD este teroare. Secretarul general, Codrin Ștefănescu, trompeta, dă foc relațiilor dintre oameni în partid”, a spus Bădulescu. El a mai afirmat că I s-a cerut să se dezică de primarul Gabriela Firea. „Da, mi s-a cerut asta. Nu am făcut-o și nu o voi face niciodată. Au vrut să o compromită, să-I îngroape imaginea. Iar acesta este prețul pe care-l plătesc pentru că nu am făcut-o”, a explicat viceprimarul.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img