spot_img
18.2 C
București
duminică, octombrie 2, 2022
AcasăDezvaluiriOmul forte de la Belgrad și legătura cu Sebastian Ghiță

Omul forte de la Belgrad și legătura cu Sebastian Ghiță

-

Ministrul sârb al apărării, Aleksandar Vulin, a apreciat joi că ministrul sârb de interne, Nebojsa Stefanovic, este omul potrivit pentru a ocupa poziția de coordonator al serviciilor de securitate și că prin numirea sa, președintele Republicii Serbia a făcut o alegere excelentă.

- Reclama -

Nebojsa Stefanovic devine omul forte cheie al regimului de la Belgrad.

Nebojsa Stefanovic în calitate de ministru de interne a coordonat arestarea lui Sebastian Ghiță la Belgrad în urma căreia omul de afaceri a rămas în Serbia. 

Firmele lui Ghiță au contracte cu Ministerul de interne condus de Stefanovic. 

Ministerul de Interne din Serbia, Poliţia de Frontieră sârbă şi Comisia de Valori Mobiliare din Serbia figurează în portofoliul de clienţi al grupului Teamnet, compania având birouri în România, Serbia, Belgia, Republica Moldova, Elveţia, Turcia şi Croaţia, potrivit site-ului Teamnet.ro.

„Decizia este foarte bună, ministrul Stefanovic s-a dovedit deja ca este un bun ministru de interne și că este un om căruia îi pasă de această țară și are toate meritele pentru faptul că Serbia este o țară stabilă și sigură„, a subliniat Vulin.

Stefanovic a fost acuzat că și-ar fi plagiat teza de doctorat.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...