spot_img
30.3 C
București
duminică, iunie 16, 2024
AcasăAnalizeOmul de știință american care a condus investigația revistei medicale Lancet privind...

Omul de știință american care a condus investigația revistei medicale Lancet privind originea COVID se implică in ancheta comisiei ruse privind biolaboratoarele secrete americane din Ucraina

-

Omul de știință american care a condus investigația revistei medicale Lancet privind originea COVID-19, Jeffrey Sachs, a fost de acord să interacționeze cu comisia parlamentară rusă care cercetează activitățile laboratoarelor biologice din Ucraina. Membrii comisiei urmau să comunice cu el prin link video luni, a declarat Irina Yarovaya, copreședintele comisiei, vicepreședintele Dumei de Stat, la ședința comisiei.

„Am primit o confirmare și acordul de a interacționa, de a comunica cu comisia parlamentară de anchetă de la Jeffrey Sachs, căruia i-am trimis o invitație”, a spus Yarovaya.

Competența personală a lui Jeffrey Sachs și „publicațiile care au fost scrise de el și un grup de oameni de știință din The Lancet”, împreună cu eforturile proprii ale comisiei, vor permite „să se coreleze faptele expuse cu realitatea obiectivă care este evaluată astăzi de către oameni de știință din întreaga lume”.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img