spot_img
19.6 C
București
vineri, august 12, 2022
AcasăAnalizeOmul cu wc-urile de la Aeroportul NATO

Omul cu wc-urile de la Aeroportul NATO

-

Unul din noii administratorii ai Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu este posesorul unei averi impresionante. Personajul care a ajuns din vânzător de WC-uri şef la aeroport este soţul unei foste consiliere din Parlamentul European, scrie Replica din Constanța.

- Reclama -

Marian Irimia, una din cele mai trăznite numiri făcute în ultimul timp de Ministerul Transporturilor la companiile din subordine, este proprietarul a trei terenuri cu o suprafaţă totală de peste 6.000 metri pătraţi, în Valea Doftanei (Prahova), Ilfov şi Dâmboviţa, cumpărate alături de soţia sa, Ramona Denisa Irimia. Cei doi mai au nu mai puţin de cinci apartamente- unul în Râmnicu Vâlcea şi patru în Bucureşti, două dintre acestea fiind cumpărate chiar anul acesta.Administratorul de la Aeroportul Kogălniceanu conduce o Dacia Logan şi are de înapoiat două credite bancare în valoare totală de 257.000 de euro. Marian Irimia a declarat pentru anul trecut venituri de 61.200 lei de la Casa Eduard SRL, o fabrică de mobilă din Bucureşti. Soţia Ramona Denisa Irimia a încasat o indemnizaţie de 51.000 de euro de la Parlamentul European, completat de un ajutor de şomaj de 6.400 de euro, obţinut de la aceeaşi instituţie de la Bruxelles. Şi copilul lor, Darius Irimia, a câştigat o alocaţie europeană de 4.560 de euro, mai scrie presa locală.

Marian Irimia mai deţine 50% din firma Best Tehnology SRL şi este preşedintele Asociaţiei pentru Dezvoltare Durabilă, Educaţie şi Sprijin Comunitar Bucureşti. În domeniul experienţei care l-a făcut pe Marian Irimia demn de administrarea unui aeroport internaţional, în opinia angajatorilor din Ministerul Transporturilor, este şi proiectul „Munţii Bucegi- zonă ecologică- campanie de educaţie şi conştientizare”, derulat de Asociaţia Green Mountains.

Ultima realizare: consultant pentru elaborarea plaurilor de afaceri în proiectul „Hope- Intervenţie comunitară integrată în comuna Vaideeni”, din judeţul Vâlcea. În paralel, Irimia este şi manager de achiziţii la Casa Eduard SRL, o fabrică de mobilă din Bucureşti. Până să ajungă administratorul aeroportului pe care operează US Army şi ceilalţi aliaţi NATO ai României, electricianul de meserie Irimia a fost şi director comercial la Tehnic Group SAB TGS SRL, calitate în care vindea ţevi şi fitinguri pentru instalaţii sanitare, robineţi, baterii şi obiecte sanitare.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...