spot_img
5.9 C
București
marți, ianuarie 18, 2022
AcasăAnalizeOmul cheie pleacă de la Digi

Omul cheie pleacă de la Digi

-

Ioan Bendei a demisionat din funcția de administrator al RCS & RDS. Începând de astăzi, Bendei nu va mai deține o poziție de conducere sau de reprezentare a RCS&RDS. Ioan Bendei era membru executiv al board-ului companiei din 1996. Bendei era vicepreședinte și administrator executiv în cadrul Consiliului de Administrație, anunță Profit.ro.

Luna trecută, atât fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal Dumitru Dragomir, dar și Ioan Bendei, fost director RCS-RDS, au fost condamnați de Tribunalul București la câte patru ani de închisoare în dosarul privind drepturile de televizare a meciurilor de fotbal din LIGA 1, decizia nefiind însă definitivă. În urmă cu doi ani, compania RCS&RDS, Serghei Bulgac, director general, și mai multe persoane din conducerea companiei, alături de Dumitru Dragomir, fost președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, au fost trimiși în judecată de DNA, fiind acuzați de operațiuni financiare ilegale. Procurorii au pus sechestru de peste 13 milioane lei pe bunurile companiei.

- Advertisment -

Must Read

Provincia canadiană Quebec va introduce o taxă pentru nevaccinați

0
Provincia canadiană Quebec, puternic afectată de valul Omicron, va introduce în săptămânile următoare o nouă taxă, pe care a denumit-o "contribuţie la sănătate" şi...