spot_img
34.3 C
București
duminică, iunie 23, 2024
AcasăActualitateOmul care papă banii in USR și i-a îngropat

Omul care papă banii in USR și i-a îngropat

-

Cristian Ghinea, fost ministru USR al Fondurilor Europene, nu are o funcție în Biroul Național al Uniunii Salvați România, dar are o voce puternică în partid.Nu va candida nici de data aceasta, anunță Ghinea în interviul pentru Europa Liberă. Criticii fostului ministru spun că este un sfătuitor din umbră al actualei conduceri, plătit de partid, dar care nu-și asumă niciun eșec, pentru că nu are funcții la vedere, transmite Europa Liberă.

„Cătălin Drulă a făcut un gest de onoare ieri. Secretariatul General al USR stă acum cu delegații în secțiile unde încă se numără, e o fraudă electorală on-going, vedeți situația de la Sectorul 1 și Sectorul 2”, își începe Ghinea analiza eșecului de proporții suferit de USR la alegerile locale și europarlamentare.

- Advertisement -

Criticilor care susțin că, deși nu are funcții în partid, este plătit de USR și este unul dintre principalii sfătuitori ai liderului Cătălin Drulă, fostul ministru le transmite că activitatea sa în partid este de un real ajutor.

„Am renunțat la poziția de vicepreședinte și membru al BN atunci când am propus copreședinților Dacian Cioloș și Dan Barna și BN-ului organizarea unui Departament de Politici Publice pe care să îl coordonez. Acest departament ajută primarii USR, parlamentarii USR pe chestiuni care țin de proiectele propuse, multe cu fonduri UE”, spune Ghinea.

„Am elaborat programul pentru euro și programul viitor pentru parlamentare (în desfășurare). Proiectul MonitorPNRR, programul de pregătire a cadrelor pentru conducerea de instituții și alte proiecte propuse BN-ului. Asta fac eu de aproape trei ani. În rest sunt legende.”

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img