spot_img
23.7 C
București
vineri, aprilie 12, 2024
AcasăEconomieAgriculturaOmul care l-a angajat pe soțul lui Sevil Shhaideh în Ministerul Agriculturii,...

Omul care l-a angajat pe soțul lui Sevil Shhaideh în Ministerul Agriculturii, decorat de Franța

-

Daniel Botănoiu, actual secretar de stat în Ministerul Agriculturii, cel care l-a angajat consilier în Ministerul Agriculturii pe soțul lui Sevil Shhaideh, Akram Shhaideh (foto), a fost decorat de statul francez.

Anterior Botănoiu a mai fost secretar de stat în mai multe guverne, dar a fost demis în timpul guvernului Cioloș.

- Advertisement -

Dumitru Daniel Botănoiu, secretar de stat în Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, a fost decorat joi cu Ordinul Meritului Agricol în grad de Ofiţer de către Michele Ramis, ambasadoarea Franţei la Bucureşti.

Diplomatul francez a menţionat, în discursul său, francofonia şi francofilia lui Botănoiu, care i-au permis acestuia să poarte discuţii importante cu ministrul francez al Agriculturii şi Alimentaţiei, Stephane Travert, în care a susţinut poziţiile României, confirmând astfel dinamica dintre cele două ţări, potrivit unui comunicat al Ambasadei Franţei.

- Advertisement -

De asemenea, Michele Ramis a evidenţiat faptul că acordarea Ordinului Meritului Agricol în grad de Ofiţer lui Dumitru Daniel Botănoiu recompensează „calităţile sale profesionale deosebite şi serviciile aduse lumii agricole şi cooperării franco-române în acest sector”, se arată în comunicatul citat.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img