spot_img
9 C
București
joi, februarie 29, 2024
AcasăDezvaluiriOmul blondei lui Măgureanu și Rusia: E-mailul care îl DĂ DE GOL

Omul blondei lui Măgureanu și Rusia: E-mailul care îl DĂ DE GOL

-

Detalii incendiare ies la iveală în cazul omului fostei nurori a lui Virgil Măgureanu un personaj pe numele său Florin Ghiulbenghian, cel care semnează în duet cu aceasta denunțuri pe bandă rulantă la DNA.

Brokerul fugar Cristian Sima a dezvăluit în cartea sa un e-mail primit de la acesta. Luni seară, la RTV, Ghiulbenghian a spus că ar fi fost o farsă.

- Advertisement -

Numai că Sima a revenit luni noaptea cu dezvăluiri. Mailul primit de la Ghiulbenghian era, de fapt, un forward trimis unui anume Boris Golovin.

golovin

- Advertisement -

Boris Golovin a fost ofiţer GRU, serviciul de spionaj al armatei ruse, în cadrul forţelor „Speţnaz” (Speţialnîe naznacenie – Destinaţie specială n.n.) și a avut afaceri în România, printre care cu deputatul Lucian Șova.

Ghiulbenghian a mai afirmat la un moment dat că Fundația sa ar fi finanțată de Președinția Federației Ruse. Mai apoi la întrebările presei a spus că ar fi fost și aceasta o farsă.

POSTAREA LUI CRISTIAN SIMA:

Hahaha, Ghiulbenghian spune pe la RTV ca mi-a dat mailul cu vinzarile de arme la misto. Problema e ca, idiot si grandoman cum e, mi-a forwardat un mail pe care el i l-a trimis lui Goluvin, chestie care dovedeste si mai mult ca are de a face cu rusii. :)Faptul ca l-a scris Ghiulbenghian se vede dupa greselile flagrante de limba engleza.
Eu pe acest Ghiulbenghian l-am cunoscut aici pe FB si m-a dus capul sa copiez tot ce mi-a scris si sa inregistrez toate telefoanele pe care mi le-a dat. In rest, habar nu am ce au vrut cu adevarat sa faca. Povestea o gasiti in Marea Spovedanie vol 1.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img