Olguța Vasilescu: PSD a câștigat Craiova și CJ Dolj

0
50

Candidatul PSD la funcţia de primar al municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat duminică seara, că primele rezultate arată că PSD are funcţia de primar al Craiovei şi preşedinte al Consiliului Judeţean Dolj.

„Le mulţumesc tuturor craiovenilor care s-au prezentat astăzi la vot, le mulţumesc tuturor doljenilor. Conform rezultatelor exit-poll, la ora actuală avem funcţia de primar al Craiovei pentru PSD, avem, de asemenea, preşedintele Consiliului Judeţean câştigat de PSD. La Consiliul Local al Municipiului Craiova şi la Consiliul Judeţean Dolj, suntem partidul aflat pe primul loc în preferinţele craiovenilor şi doljenilor. Le mulţumim tuturor celor care ne-au votat astăzi, le mulţumim şi militanţilor care, în această perioadă de campanie electorală, au fost alături de noi, mai ales că a fost, cred eu, cea mai mizerabilă campanie electorală din ultimii 20 de ani. Eu, cel puţin, aşa ceva nu am mai trăit până acum, însă cu siguranţă că mesajul nostru a ajuns la electorat”, a spus Vasilescu.

La rândul său, candidatul alianţei electorale PSD+ALDE pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dolj, Cosmin Vasile, a precizat că PSD are cel mai bun scor pentru lista de consilieri judeţeni.