spot_img
9.6 C
București
marți, martie 5, 2024
AcasăSpecialOlguţa Vasilescu, despre profesoara Rughiniş: Fie nu a citit lucrarea, fie e...

Olguţa Vasilescu, despre profesoara Rughiniş: Fie nu a citit lucrarea, fie e îngrămădită rău de cercuri politice

-

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, susţine că profesoara Cosima Rughiniş, care a întocmit raportul de expertiză privind suspiciunea de plagiat în cazul doctoratului său, ”fie nu a citit lucrarea, fie e îngrămădită rău de cercurile politice”.

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Lia-Olguţa Vasilescu arată că raportul de expertiză privind suspiciunea de plagiat în cazul doctoratului său este ”de un comic total” şi că a fost semnat de o singură persoană, ”nu de două cum prevăd normele”.

- Advertisement -

Ea mai susţine că profesoara Cosima Rughiniş, care a întocmit raportul de expertiză, ”fie nu a citit lucrarea, fie e îngrămădită rău de cercurile politice”.

”Concluzia: fie nu a citit lucrarea, fie e îngrămădită rău. De cercurile politice ale vremurilor noastre. Dacă eu vă spun că va fi festival… Mai studiaţi copii, poate mai învăţaţi şi voi câte ceva”, mai scrie primarul.

- Advertisement -

Raportul de expertiză privind suspiciunea de plagiat în cazul doctoratului Olguţei Vasilescu relevă că în teză apar formulări preluate identic sau aproape identic din alte lucrări fără ca autoarea să indice că nu îi aparţin, precum şi numeroase citate fără localizarea sursei.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img