spot_img
23.6 C
București
miercuri, iulie 6, 2022
AcasăCulturăOlga Tudorache, internată la Elias cu 2 zile înainte să împlinească 88...

Olga Tudorache, internată la Elias cu 2 zile înainte să împlinească 88 de ani

-

Actriţa Olga Tudorache a fost spitalizată, luni, la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias, pentru evaluarea stării de sănătate, au transmis reprezentanţii unităţii medicale.

- Reclama -

„Scopul internării este evaluarea stării de sănătate şi stabilirea celei mai adecvate atitudini terapeutice”, au precizat reprezentan’ii Spitalului Elias.

Olga Tudorache s-a născut pe 11 octombrie 1929.

Marea actriţă Olga Tudorache – care împlineşte miercuri 88 de ani – este omagiată astăzi de Radio România, la Teatrul Metropolis din Capitală, de la ora 11.00, prin audiţia cu public a spectacolului de teatru radiofonic „Victoria si Crocodilul” de Ion Costin Manoliu, în regia artistică a lui Alexandru Dabija. De asemenea, la Radio România Actualităţi astăzi, mâine şi miercuri, de la ora 23:05, sunteţi invitaţi să o reascultaţi pe Olga Tudorache interpretând partituri de excepţie în spectacole de teatru radiofonic din arhiva postului public de radio.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...