spot_img
22.8 C
București
miercuri, mai 29, 2024
AcasăAnalizeOECD se desolidarizează de funcționarul care a criticat CCR: Acesta nici măcar...

OECD se desolidarizează de funcționarul care a criticat CCR: Acesta nici măcar nu e şeful structurii anticorupţie, cum a fost prezentat de presa de la București

-

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat, miercuri, pe Facebook, că Organizaţia pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OECD) i-a răspuns că declaraţiile lui Drago Kos, care a criticat decizia CCR, au fost făcute în nume propriu, nu în numele Organizaţiei.

„OECD, din corespondenţa purtată: Drago Kos nu este şeful structurii anticorupţie din OECD. D. Kos este preşedintele Grupului de lucru pentru tranzacţii comerciale internaţionale. D. Kos nu a vorbit în numele OECD! «Nu putem comenta pe marginea modului în care părerile dlui Kos au fost reflectate de presa din România»!”, se arată în mesajul pe care Tudorel Toader l-a postat pe Facebook.

- Advertisement -

Precizările vin după ce, la începutul lunii iunie, ministrul Justiţiei anunţa că se va adresa Organizaţiei pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OECD), ca să i se comunice dacă declaraţiile lui Drago Kos, care a criticat decizia CCR, au fost făcute în nume propriu sau în numele Organizaţiei.

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img