spot_img
16.8 C
București
sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăDezvaluiriOamenii cheie ai PSD în campanie: Un israelian din Serbia și un...

Oamenii cheie ai PSD în campanie: Un israelian din Serbia și un giurgiuvean

-

PSD a fost consiliat în campanie electorală de o echipă de israelieni în frunte cu strategul politic Asaf Eisin, implicat în campaniile celui mai mare partid de opoziţie din Israel dar și în campanii din Serbia. Israelienii l-au ajutat pe președintele PSD, Liviu Dragnea, să apară în faţa alegătorilor drept un politician capabil să vină cu rezultate și care nu este interesat de spectacol sau de propria imagine, ci de muncă în interesul ţării, scrie Evenimentul Zilei.

„Strategia noastră a fost să depersonalizăm campania. Aproape întotdeauna noi am pierdut în duelurile unu la unu. PNL și-a dorit ca toată campania să se tranforme într-un concurs între Dacian Cioloș și Liviu Dragnea și a sperat până în ultima clipă că le vom răspunde atacurilor. Nu am intrat în capcana PNL, nu am anunţat numele premierului. Ne-am dat seama, relativ repede, că este o strategie câștigătoare. Nu ne-am atacat adversarii decât atunci când am fost provocaţi. Am reușit să scurtcircuităm planul PNL și n-au mai avut timp să-și schimbe strategia”, au spus surse din campania PSD pentru evz.ro.

- Advertisement -

badalau-cu-pontaCoordonatorul intern al campaniei PSD a fost senatorul Niculae Bădălău, președintele organizaţiei judeţene din Giurgiu și cel mai performant lider social-democrat al momentului. El s-a implicat atât în elaborarea programului de guvernare cât și în activitatea de organizare a filialelor. Intrat în vizorul ANI, DNA și DIICOT în dosare legate de presupuse fapte de spălare de bani, fals în declaraţii și trafic de influenţă, Bădălău a obţinut cele mai bune scoruri pentru PSD la alegerile prezidenţiale din 2014, depășind fiefuri roșii ca Olt, Dolj, Teleorman, Vrancea, Vaslui și Mehedinţi. Bădălău a repetat performanţa la alegerile locale din 2016 dar și la parlamentare. În fieful său, PSD a atins aproape 70%.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img