Oameni din Justiție ACUZĂ. Judecătorul Stan Mustață OMORÂT în pușcărie. PLIMBAT PRIN 3 SPITALE

0
314

L-au omorât și pe judecătorul Stan Mustata ! Este judecătorul care a fost constatat a fi ”corupt” fix când trebuia să intre la ultimele termene din dosarul Voiculescu, Fix atunci! Când era înregistrat pe mandatele de sute de luni că nu îl va condamna pe Voiculescu. A intrat în complet cu degetul Camelia Bogdan., scrie pe facebook Ingrid Mocanu, fost director în Ministerul Justiției, în prezent avocat. 

Băieții au trecut la #nextlevel: nu se mai limitează să ne mai încarcereze doar… acum ne omoară direct.  Crivăț, Adamescu, Ion Stan, acum Stan Mustață. Cine urmează? Nicușor Constantinescu este deja în fază terminală de cancer. E la al zecelea dosar cu abuz cu folos pentru altul, după ce Trancă i-a dat 15 ani că nu a păzit pomișorii plantați.  Sunteți deja criminali, stimabililor! Criminali în serie! Pe viață meritați! Cât se mai poate suporta asta, stimabile domn ministru Tudorel Toader? Ceva anchetă în Penitenciar, doamna Hăineală? Aflăm și noi cine l-a omorât măcar pe omul ăsta?, susține Mocanu. 

Vreti sa stiti ce se intampla cu adevarat in puscariile din Romania?Da, mor oameni! Da, se imbolnavesc de HIV, hepatita, isi pierd dintii, sunt mancati de sobolani si plosnite!
Da, a murit judecatorul Stan Mustata. L-au omorat pentru ca era in custodia lor!Plateste cineva?A platit cineva pana acum? Voi astia care condamnati oameni si ii aruncati in puscarii, stiti cum arata locul ala? Stiti unde ajunge omul condamnat de voi?Dupa condammarea din pix va intereseaza ce se intampla cu el? Voi astia, politicienii vietii, stiti ce se intampla in grotele ANP? Va intereseaza?Scopul pedepsei este acela de reeducare!Care a fost scopul pedepsei pentru Stan Mustata?, a scris la rândul său pe facebook avocata Cosmina Cerva.

Fostul judecător la Curtea de Apel Bucureşti Stan Mustaţă, aflat în detenţie pentru luare de mită, a murit miercuri seară, în urma unui infarct miocardic.

Mustaţă a fost transferat la 2:00 noaptea de la Penitenciarul Rahova, la Penitenciarul Giurgiu, deşi starea sa de sănătate era deteriorată.

Conform avocatei sale, fostului judecător i s-a făcut şi mai rău, el având blocaj renal, şi a a fost „plimbat prin trei spitale”.

La  ultimul dintre acestea, s-a decis să i se facă dializă, însă inima sa a cedat, iar Stan Mustaţă a făcut infarct şi a decedat.

Stan Mustaţă a fost condamnat, în 11 mai 2016, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la opt ani şi şase luni de închisoare cu executare pentru luare de mită. Complicea sa, fosta grefieră Mariana Curea, a primit o pedeapsă de patru ani şi trei luni de închisoare cu executare.