spot_img
1.8 C
București
duminică, decembrie 4, 2022
AcasăAnalizeO rusoaică a devenit regina Malaeziei

O rusoaică a devenit regina Malaeziei

-

O fostă regină a frumuseţii din Rusia a devenit primă doamnă a Malaeziei după ce s-a căsătorit regele acestei ţări, informează marţi Daily Mail conform Agerpres.

- Reclama -

Oksana Voevodina şi-a unit destinele cu regele Muhammad al V-lea, în vârstă de 49 de ani, în cadrul unei ceremonii fastuoase desfăşurate în capitala Rusiei, după ce s-a convertit la Islam la începutul acestui an.

În vârstă de 25 de ani, tânăra, câştigătoare a titlului de Miss Moscova în 2015, a lucrat anterior ca model în China şi Thailanda.

Oksana este cu 24 de ani mai tânără decât regele, pe numele său complet Tengku Muhammad Faris Petra ibni Tengku Ismail Petra.

La nuntă nu s-a consumat alcool, iar mâncarea a fost halal. Regele a purtat haine tradiţionale malaeziene, în timp ce mireasa a optat pentru o rochie albă.

Ceremonia a avut loc pe 22 noiembrie într-o sală de concerte din suburbia moscovită de lux Barvikha, a anunţat Islam News.

Regele – instalat pe tronul Malaeziei din 2016, urmându-i tatălui său – nu a dezvăluit cum şi-a cunoscut viitoarea soţie.

Potrivit portalului de ştiri malaezian rakyatku.com, fosta regină a frumuseţii s-a convertit la Islam pe 16 aprilie 2018.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img