spot_img
16.4 C
București
luni, octombrie 2, 2023
Acasă#BlackLivesMatterO rudă a co-fondatorului Black Lives Matter a murit din cauza consumului de...

O rudă a co-fondatorului Black Lives Matter a murit din cauza consumului de cocaină și nu a Poliției așa cum se anunțase inițial

-

Keenan Darnell Anderson, o rudă a co-fondatorului Black Lives Matter, Patrissa Cullors, a murit din cauza unei „inimi mărite și a consumului de cocaină”, potrivit unui raport al Departamentului de Medicină Legală din Los Angeles citat de NBC News.

- Reclama -

În ianuarie, presa americană a raportat că un bărbat a murit în California, în mâinile unui ofițer de poliție care a folosit un pistol paralizant asupra lui de mai multe ori. Cu toate acestea, raportul susține că moartea lui Anderson nu a avut legătură cu acțiunile polițistului. 

„Oficiul de examinare medicală din Los Angeles a stabilit că cauza morții lui Keenan Darnell Anderson, în vârstă de 31 de ani, este efectul cardiomiopatiei (inima mărită) și consumului de cocaină”, se arată în document. 

Protestele în masă și revoltele din Statele Unite au provocat uciderea afro-americanului George Floyd de către ofițerul de poliție alb Derek Chauvin pe 25 mai 2020. În societate a apărut o discuție despre necesitatea reformării poliției.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img