spot_img
4.7 C
București
duminică, martie 3, 2024
AcasăMehedințiO licitație pentru un drum județean în Mehedinți

O licitație pentru un drum județean în Mehedinți

-

Consiliul Județean Mehedinți a lansat o nouă licitație, la început de an, pentru DJ 671E, pe tronsonul Pârvulești, sector betonat – Căzănești, (int. cu DN 67), în lungime de 15 km, ce va fi reabilitat în cadrul Programului Național de Investiții “Anghel Saligny”, valoarea proiectului fiind de 60.353.844,488 lei, cu TVA.

Pe lângă reabilitarea drumului, se vor realiza 2 poduri noi, dispozitive de scurgere a apelor, podețe transversale, legături cu drumurile laterale, accese la proprietăți și lucrări privind siguranța circulației.

- Advertisement -

“Pe de o parte, obiectivul este important pentru locuitorii comunei Căzănești și cei din zona limitrofă, iar pe de altă parte, facilitează accesul către Crama Corcova, acolo unde, anual, se desfășoară evenimentul de ciclism “Corcova Trail Race”, la care vin participanți din toată țara, ceea ce, din punct de vedere turistic, are o importanță deosebită pentru județul Mehedinți.Drumuri bune să aveți!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img