spot_img
23.9 C
București
duminică, august 14, 2022
AcasăAnalizeO apropiată a lui Dan Voiculescu a cumpărat Domeniul Știrbey de la...

O apropiată a lui Dan Voiculescu a cumpărat Domeniul Știrbey de la Buftea

-

Compania Dream Film Production Company, care le-a avut pe fiicele lui Dan Voiculescu drept asociați și deținută acum de o directoare a Intact Media Group, a cumpărat, la licitație, Domeniul Știbey din Buftea la un preț de 8,05 milioane de euro, potrivit informațiilor obținute de Profit.ro.

- Reclama -

Compania Dream Film Production Company, fostă Antena 4 SRL, o are ca unic asociat pe Dana Bugean (37 de ani), fostă președinte a Partidului Umanist Social Liberal și membru activ al partidului inspirat de Dan Voiculescu. Ea a lucrat ca jurnalist în cadrul grupului Intact, iar din 2011 este director de vânzări pe proiecte TV speciale în cadrul Antena Group. Bugean deține și cunoscutul furnizor de decorațiuni și cadouri pentru nunți și botezuri Le Cose Animate. Până în noiembrie 2018, când și-a schimbat denumirea, firma Dream Film Production Company a fost deținută de Camelia și Corina Voiculescu, fiicele lui Dan Voiculescu, și de Grupul Industrial Voiculescu și Compania (GRIVCO) SA, potrivit datelor furnizate de termene.ro.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...