spot_img
2.9 C
București
marți, decembrie 5, 2023
AcasăDezvaluiriNUMIRI POLITICE: La 4 luni după ce o consilieră „fără spate politic”...

NUMIRI POLITICE: La 4 luni după ce o consilieră „fără spate politic” a promovat concursul pentru postul de director, șefii de la București i-au cerut să demisioneze. A refuzat și a fost dată afară de tot din instituție, în locul ei fiind numit un membru PSD care, la concursul pentru postul respectiv, a primit nota 0,6

-

La filiala sibiană a Agenției naționale de îmbunătățiri funciare – una din cele mai puțin vizibile instituții deconcentrate din județ – apartenența politică își dovedește pe deplin valoarea: la patru luni după ce o consilieră „fără spate politic” a promovat concursul pentru postul de director, șefii de la București i-au cerut să demisioneze. A refuzat și a fost dată afară de tot din instituție, în locul ei fiind numit un membru PSD care, la concursul pentru postul respectiv, a primit nota 0,6. După doi ani, tânăra avea să afle că nici în instanță nu își putea recâștiga postul, șefii ANIF având legea de partea lor, scrie Turnul Sfatului din Sibiu.

- Reclama -

Laura* (pesudonim, a se vedea nota de la final) lucra din 2019 pe postul de consilier în cadrul biroului financiar-contabilitate al Îmbunătățiri Funciare Sibiu, instituția care din 2021, în urma unei reorganizări, a devenit filială. Prin urmare, postul de director a devenit vacant, fiind ocupat prin delegare de către Ioan Cristian Baba (foto stânga). Membru PSD Sibiu cu state vechi și angajat de ani buni în cadrul Agenției naționale de îmbunătățiri funciare (ANIF), Baba era cel care a condus structura de la Sibiu și înaintea reorganizării.Ulterior, concursul pentru postul de director al Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare (FTIF) Sibiu a fost anunțat în iulie 2021. Iar rezultatele au fost afișate la începutul lunii septembrie: Ioan Cristian Baba, singurul care s-a înscris pentru șefia de la Sibiu, a luat cea mai mică notă dintre toți candidații sesiunii respective, reușind să obțină doar șase puncte din 100. Concurenții pentru funcții similare din alte județe au reușit să promoveze concursul cu minim 73 de puncte, mai scrie Turnul Sfatului.

INTEGRAL PE TURNUL SFATULUI

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img