spot_img
31.1 C
București
marți, iulie 23, 2024
AcasăAnalizeNr.2 in MAE rus: Reacția imediată a Occidentului la inițiativa lui Putin...

Nr.2 in MAE rus: Reacția imediată a Occidentului la inițiativa lui Putin cu privire la Ucraina arată că aceasta nu și-a pierdut încă capacitatea de a detecta semnale care vin de la Moscova

-

Reacția imediată a Occidentului la inițiativa președintelui rus Vladimir Putin cu privire la Ucraina arată că aceasta nu și-a pierdut încă capacitatea de a detecta semnale care vin de la Moscova, a declarat ministrul adjunct de externe Serghei Ryabkov la o conferință de presă TASS.

- Reclama -

Înalt diplomat a amintit că pe 14 iunie, în timpul unui discurs la Ministerul rus de Externe, Putin „a vorbit destul de substanțial și în detaliu”, adresându-se atât diplomaților țării, cât și diverșilor reprezentanți ai autorităților federale, precum și majorității mondiale.

- Advertisement -

„Cred că acest semnal a fost auzit de toată lumea, iar reacția imediată a adversarilor noștri, care spun că „Putin a lansat un ultimatum”, arată că capacitatea de a urmări ceea ce se întâmplă și de a detecta semnale importante de la Moscova nu a fost pierdut”, a subliniat viceministrul de externe.

Un alt lucru, potrivit lui Ryabkov, este modul în care acest lucru poate fi transformat în practică. „Până acum nu am văzut un ecou care să seamănă nici pe departe cu apariția unei umbre de bun simț în comportamentul Occidentului colectiv”, a conchis diplomatul.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img