spot_img
23.6 C
București
joi, august 11, 2022
AcasăAnalizeNr 2 în MAE polonez și-a anulat vizita la Budapesta de ziua...

Nr 2 în MAE polonez și-a anulat vizita la Budapesta de ziua Ungariei

-

Din cauza agendei de lucru foarte încărcate, ministrul adjunct de externe polonez, Jan Dziedziczak, şi-a anulat vizita la Budapesta„, scrie cotidianul ungar Magyar Nemzet, care citează un portal de ştiri polonez.

- Reclama -

Secretarul de stat polonez urma să efectueze o vizită la Budapesta în perioada 14 – 15 martie şi ar fi participat la manifestările de stat organizate cu prilejul Zilei Naţionale a Ungariei. „Autorităţile de la Varşovia au fost, probabil, foarte dezamăgite Guvernul ungar şi de premierul Viktor Orbán, după ce acesta din urmă a sprijinit, la summit-ul UE de la Bruxelles, care a avut loc la acest sfârşit de săptămână, realegerea lui Donald Tusk în fruntea Consiliului European (…)„, notează sursa citată. Viktor Orbán declarase anterior că nu îl va susţine pe Donald Tusk, dacă acesta nu va fi sprijinit şi de Varşovia, a declarat într-un interviu fostul premier polonez Jaroslaw Kaczynski.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...