spot_img
34.3 C
București
duminică, iunie 23, 2024
AcasămareNoutăți în cazul milionarului român decedat pe ruta Bogota-San Jose

Noutăți în cazul milionarului român decedat pe ruta Bogota-San Jose

-

Un cetăţean român a fost găsit mort în toaleta unui avion care efectua un zbor de la Bogota la San Jose, capitala Costa Ricăi, a anunţat compania columbiană Avianca, relatează presa internațională. Mediafax, care preia știrea, susține că este vorba de omul de afaceri Costel Comana, care controla societatea Regiotrans. Era a doua oară când victima vizita Costa Rica. Presupusa sa sinucidere s-a petrecut cu cinci minute înainte de aterizare. Femeia care îl însoțea a declarat că acesta a fost agitat în timpul călătoriei și se dusese de mai multe ori la baie.
REGIOTRANS BRAŞOV anunţă cu profund regret încetarea din viaţă a domnului COSTEL COMANA, unul din fondatorii grupului”, informează un comunicat din partea companiei transmis redacției Digi24.

„În ultima perioada domnul Costel Comana a avut probleme medicale majore şi a suferit o serie de intervenţii chirurgicale. De asemenea, pe fondul problemelor medicale,domnul Costel Comana se retrăsese din managementul companiilor. Grupul de firme Regiotrans este alături de familia domniei sale. Rugăm insistent mass-media să respecte durerea familiei şi să dea dovadă de decență”, mai spune comunicatul REGIOTRANS BRAȘOV.

- Advertisement -

Omul de afaceri Costel Comana, care controla operatorul de transport feroviar Regiotrans, alături de Iorgu Ganea, era cercetat în dosarul în care oficiali din Ministerul Transporturilor şi din CFR sunt suspectaţi de luare de mită pentru favorizarea unor firme la licitaţii, reamintește Mediafax.

În acest dosar, omul de afaceri Iorgu Ganea şi Estrella Ştefănescu, şefa Serviciului Urmărire Transporturi din CFR, au fost arestaţi preventiv în 20 februarie.

De asemenea, sunt urmăriţi penal Claudiu Octavian Dumitrescu, director al Direcţiei Feroviare din cadrul Direcţiei Generale Transport şi Infrastructură din Ministerul Transporturilor, şi Costache Nicolau, fostul director general al Regionalei Căi Ferate Braşov. În acelaşi caz se fac acte de urmărire penală și față de SC Regiotrans SRL Braşov, Florin Hădărean, directorul societății, şi Gheorghe Valentin Ciapraz.

Procurorii au făcut, în 18 februarie, percheziţii la Ministerul Transporturilor, Compania Naţională CFR, Regionala CFR din Braşov şi mai multe firme.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img