spot_img
32.2 C
București
duminică, august 7, 2022
AcasăAnalizeNoul șef al PNL Brăila spune că în filială se bat bisericuțe

Noul șef al PNL Brăila spune că în filială se bat bisericuțe

-

Preşedintele interimar al PNL Brăila, Cătălin Boboc, numit în funcţie luni de Biroul Executiv Naţional al PNL, după ce fostul preşedinte Alexandru Dănăilă a demisionat ca urmare a scorului de sub 27% obţinut de filiala brăileană în alegerile locale, a declarat, pentru AGRPRES, că îşi propune să îi strângă aproape pe toţi colegii din partid şi să demoleze „bisericuţele”, pentru a construi o singură „catedrală liberală”.

„Am fost numit de Biroul Executiv Naţional preşedintele interimar al PNL Brăila, ca să pregătim organizaţia şi să ducem campania pentru alegerile parlamentare din această iarnă. Mi-am propus să îi strâng aproape pe toţi colegii şi să demolez bisericuţele, să facem o singură catedrală liberală, dacă îmi permiteţi comparaţia. La nivel organizatoric, trebuie să ne mobilizăm urgent, pentru că în municipiu nu avem organizaţie de cartier, nu avem organizaţie pe secţiile de votare, aşa cum cere statutul, avem multe lipsuri încă şi nu avem niciun moment de pierdut. Imediat după alegerile locale, eu am dat un asemenea mesaj public de unitate, am spus de atunci, cred că de a doua zi, că nu avem niciun moment de pierdut. Aşa se succed campaniile în politică şi trebuie să le luăm pe fiecare în parte să construim ceva. Cuvântul de ordine trebuie să fie: unitate şi scopul nostru trebuie să fie: construcţie”, a declarat, pentru AGERPRES, Cătălin Boboc.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...