spot_img
14.8 C
București
joi, iunie 8, 2023
AcasăDezvaluiriNoul șef al ANI a fost școlit la SRI

Noul șef al ANI a fost școlit la SRI

-

Potrivit CV-ului existent pe site-ul ANI, noul președinte al instituției Bogdan Stan a absolvit in anul 200o Liceul „Jean Monnet” din Bucuresti. Acesta a urmat apoi cursurile Facultatii de Drept – Stiinte juridice din cadrul Universitatii „Titu Maiorescu”, obtinand diploma de licenta in 2005. A facut apoi, in perioada 2005-2006, un master la Facultatea de Drept – Stiinte Penale din Universitatea „Titu Maiorescu”, scrie Lumea Justiției.

- Reclama -

Dupa o pauza de aproximativ patru ani, Bogdan Stan, care o scurta perioada a activat si ca avocat, s-a intors la „scoala”. Mai exact, in anul 2010, noul sef al ANI a absolvit programul postuniversitar „Colegiul National de Informatii” din cadrul Academiei Nationale de Informatii „Mihai Viteazul” a SRI.

Ce este insa „Colegiul National de Informatii” al Academiei Nationale de Informatii „Mihai Viteazul” a SRI?

Academia Nationala de Informatii „Mihai Viteazul” este „institutia de invatamant superior din Serviciul Roman de Informatii care pregateste ofiteri operativi, ofiteri analisti si experti in domeniul informatiilor de securitate”.

Potrivit unui anunt postat pe site-ul Academiei Nationale de Informatii „Mihai Viteazul” in contextul organizarii, in perioada 28 septembrie – 18 decembrie 2015, a programului postuniversitar de formare si dezvoltare profesionala continua denumit „Colegiul National de Informatii”, cursantul trebuie sa indeplineasca mai multe conditii pentru a se putea inscrie:

-este cel putin absolvent al studiilor universitare de licenta sau echivalente, organizate in cadrul unei institutii de invatamant superior acreditata;

indeplineste/ va indeplini functii si responsabilitati care au tangenta cu sistemul securitatii nationale. Cunoaste o limba de circulatie internationala.

-are posibilitatea participarii la cursuri, conform orarului, frecventa fiind obligatorie. Nu are cazier judiciar sau proces penal pe rol (in calitate de inculpat).

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img