spot_img
14.1 C
București
miercuri, mai 29, 2024
AcasăDezvaluiriNoul șef al ANI a fost școlit la SRI

Noul șef al ANI a fost școlit la SRI

-

Potrivit CV-ului existent pe site-ul ANI, noul președinte al instituției Bogdan Stan a absolvit in anul 200o Liceul „Jean Monnet” din Bucuresti. Acesta a urmat apoi cursurile Facultatii de Drept – Stiinte juridice din cadrul Universitatii „Titu Maiorescu”, obtinand diploma de licenta in 2005. A facut apoi, in perioada 2005-2006, un master la Facultatea de Drept – Stiinte Penale din Universitatea „Titu Maiorescu”, scrie Lumea Justiției.

Dupa o pauza de aproximativ patru ani, Bogdan Stan, care o scurta perioada a activat si ca avocat, s-a intors la „scoala”. Mai exact, in anul 2010, noul sef al ANI a absolvit programul postuniversitar „Colegiul National de Informatii” din cadrul Academiei Nationale de Informatii „Mihai Viteazul” a SRI.

- Advertisement -

Ce este insa „Colegiul National de Informatii” al Academiei Nationale de Informatii „Mihai Viteazul” a SRI?

Academia Nationala de Informatii „Mihai Viteazul” este „institutia de invatamant superior din Serviciul Roman de Informatii care pregateste ofiteri operativi, ofiteri analisti si experti in domeniul informatiilor de securitate”.

- Advertisement -

Potrivit unui anunt postat pe site-ul Academiei Nationale de Informatii „Mihai Viteazul” in contextul organizarii, in perioada 28 septembrie – 18 decembrie 2015, a programului postuniversitar de formare si dezvoltare profesionala continua denumit „Colegiul National de Informatii”, cursantul trebuie sa indeplineasca mai multe conditii pentru a se putea inscrie:

-este cel putin absolvent al studiilor universitare de licenta sau echivalente, organizate in cadrul unei institutii de invatamant superior acreditata;

indeplineste/ va indeplini functii si responsabilitati care au tangenta cu sistemul securitatii nationale. Cunoaste o limba de circulatie internationala.

-are posibilitatea participarii la cursuri, conform orarului, frecventa fiind obligatorie. Nu are cazier judiciar sau proces penal pe rol (in calitate de inculpat).

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img