INVESTIGAȚIE PRELUATĂ DIN INCISIV DE PRAHOVA:

“Noua mafie din Republica lui Ghiță” a suscitat interesul mai multor ziaristi. Legaturile lui Stanciu George, zis „Mardare” cu col. Iancu Sabin, şeful SRI Prahova si Negulescu Mircea, fost procuror DNA (suspendat pentru abateri “disciplinare”, sac!) sunt subiecte de actualitate si care genereaza multe semne de intrebare in privinta corectitudinii actiunilor celui care conduce organizaţia PSD locală.

Va dezvaluiam faptul ca, la cei 36 de anişori, „Mardare” deține firme (în nume propriu sau prin interpuși, prieteni de-ai săi) care au avut întotdeauna de profitat de pe urma instituțiilor publice. Restaurantele, firmele de construcții edilitare sau de închiriere/subînchiriere de spații, societățile agricole și, ulterior, controlul asupra unei televiziuni locale (Wyl TV) și a unor publicații online (ziarulincomod, stopinfractori și Telegrama) l-au făcut pe George Stanciu să devină un al doilea Sebastian Ghiță al Ploieștiului, cu care de altfel are multe puncte comune. Majoritatea afacerilor lui Mardare au legături cu banii publici, tânărul „afacerist” din Ploiești beneficiind – cum spuneam – de protecție înaltă, așa cum el însuși se laudă.

 În episodul anterior, am promis ca vom încerca să devoalăm: nişte conexiuni interesante între firmele din grupul AQUILA şi oarece servicii de informaţii – SRI şi DGIPI – pe de o parte, şi cele cu Ganea Cristian, pe de altă parte, cu parfum de UNILEVER şi aromatice de LUKOIL; legătura dintre aceştia şi pagubele provocate de întârzierile înregistrate la cel puţin două mari proiecte locale de investiţii în infrastructură, Pasajul suprateran Ploieşti Vest şi reabilitarea liniei de tramvai; alte matrapazlâcuri (gen ”tepe” date de societățile sale agricole cetatenilor din Prahova-cu declaratiile acestora) si alte ”golaneli” pe bani publici.

Pentru a intelege pe deplin dezvaluirile ce vor urma (in mai multe episoade), cu permisiunea dumneavoastra, in episodul de marti, vom devoala cine este cu adevarat Stanciu George, zis „Mardare”; legaturile sale “primejdioase” care, probabil, ii creeaza o “aura’’ de ‘’intangibil’’; vacantele din Filipine; “relatia” cu R. Moldova; despre un mercedes Clasa S de culoare neagra; inregistrari audio-video; etc.

Stanciu George, zis „Mardare, cu geamăna pentru care a divorţat, şampanii şi dansuri erotice la Loft

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?